Lapin Quotidien In De Top 10 Beste Evenementenbureaus in België  • 14/10/2016
  • news

Lapin Quotidien In De Top 10 Beste Evenementenbureaus in België

Experience Magazine heeft een marktstudie uitgevoerd op 1000 Belgische event- en marketingmanagers, met als vraag hun favoriete evenementenbureau op te noemen. Voor het eerst komt Lapin Quotidien de top 10 binnen. Een beloning voor het geleverde werk en een mooi kwaliteitsbewijs!

Een woordje uitleg van Experience Magazine:

Event Trends 2016: Experience Magazine publiceert de top 10 van de favoriete evenementenagentschappen van de Belgische bedrijven 

Zoals elk jaar, heeft het team van Experience magazine een marktstudie uitgevoerd met betrekking tot de favoriete leveranciers van de professionals uit de B2B-evenementensector.

Op basis van de 756 antwoorden* die we in het kader van deze studie verzamelden, is dit de top 10 voor het segment evenementenagentschappen.

*Methodologie : Studie uitgevoerd tijdens de maanden juni en juli 2016 bij de Belgische Top 1.000 (basis: toegevoegde waarde 2015). Voor elk segment van de studie, had de respondent de mogelijkheid om 1 tot 3 namen te geven van Belgische bedrijven waarmee ze bij voorkeur samenwerken. De onderzochte segmenten: Evenementenagentschappen, Catering, Hostess Agencies, Audiovisuele leveranciers, Locaties & Sites, Decoratie & Meubilair en Event-personeel.

Lapin Quotidien is zeer trots op deze erkenning en we zullen zoals altijd alles geven om deze trend volgend jaar ook aan te houden. Natuurlijk danken we hierbij al onze klanten en partners waar we mee samenwerken! 

Written by Laurent Lootens, owner and Founder of Lapin Quotidien and So-Phi.