Ontdek de meest verbluffende adresjes in IBIZA  • 31/03/2017
  • lapinloves

Ontdek de meest verbluffende adresjes in IBIZA

Ibiza. Een eiland dat véél meer biedt dan discotheken en beachparties. Verborgen stranden, lokale restaurants, unieke conceptstores,... Wij geven jullie hierbij enkele niet te missen adresjes. 

Eerst een algemene tip. Huur een auto gedurende de volledige periode dat je in Ibiza bent. Het eiland is niet groot, maar alles ligt wat uit elkaar. Daarom huur je best je eigen wagentje om van het ene strand naar het andere restaurant te rijden.

Balafia. Een uniek grillrestaurant. Het perfecte vlees, handgemaakte frietjes en een verse tomatensalade. En dat terwijl de citroenbomen je beschermen tegen de middagzon. Meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn...

La Paloma. Overdag een eenvoudig adresje om te genieten van ter plaatse gekweekte groenten, smaakvolle salades, origineel gebrachte pitta's en kraakverse fruitsoorten. 's Avonds is de locatie wat trendy'er en komt La Mama er verse pasta's maken. De eigenaars zijn Italianen die al enkele decennia in Ibiza vertoeven. Een toppertje!

Amante. Voor de perfecte lunch met zicht op zee vanuit de rotsen. Adembenemend!

Benirras. Het hippie strand in het noorden van Ibiza. Een schitterend oord om de zonsondergang mee te maken. Ga er omstreeks 16u naartoe. Laat je meeslepen door het ritme van de lokale muziek en word stil van zodra de zon ondergaat... 

Hotel Me. Een geweldig hotel! Mooi dakterras, lekker restaurant, een perfect ontbijt en de kamers met zicht op zee zijn verbluffend. Soms kom je er ook wel eens een wereldster of een profvoetballer tegen.

Pacha. Als je 1 discotheek mòet bezoeken is het deze wel. Symbool van een generatie. Een lifestyle. Ook het restaurant is een aanrader als je houdt van de betere sushi.

Sluiz. Een geweldige conceptstore. Op zoek naar leuke ideeën voor je interieur? Op zoek naar originele kledij of accessoires? Of gewoon zin in een leuke ervaring met een lekkere hap? Dan moet je zeker  een bezoekje brengen aan Sluiz. Spreek het trouwens uit als Sluis, in Nederland. Want daar komen de eigenaars ook vandaan... 

Es Moli de Sal. In Formentera. Het loont de moeite om een dagje uit te trekken om Formentera te bezoeken. Ga dan lunchen in Es Moli de Sal. Een prachtige plek waar je meteen al je zorgen vergeet!

Met deze adresjes zal je verblijf op Ibiza alvast een onvergetelijke ervaring worden!

Heb jij ook leuke adresjes in Ibiza? Laat het ons zeker weten! 

Written by Laurent Lootens, owner and Founder of Lapin Quotidien and So-Phi.